Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«Ήταν μία πλάκα» λέει τώρα η Βρετανίδα που πέταξε μία γάτα στα σκουπίδια (Βίντεο)

Κατάπληκτη για την εκστρατεία που ξεκίνησε εναντίον της στο Internet μετά τη μετάδοση του σχετικού βίντεο δηλώνει η Βρετανίδα που πέταξε μια γάτα στα σκουπίδια.
Η 45χρονη Μέρι Μπέιλ, υπάλληλος τράπεζας, που διαμένει στο Κόβεντρι, στην κεντρική Αγγλία, εξηγεί ότι έριξε τη γάτα στα σκουπίδια «για να κάνει μια πλάκα» και ότι δεν καταλαβαίνει «γιατί αυτό προκάλεσε τόσο θόρυβο». «Πρόκειται μόνο για μια γάτα», δηλώνει στη Sun η Βρετανίδα η οποία δέχεται απειλές από υπέρμαχους των δικαιωμάτων των ζώων.
Η Μπέιλ δήλωσε στη Sun ότι ο κόσμος «αντέδρασε υπερβολικά» σε αυτό που έκανε και επεσήμανε ότι είδε τη γάτα την ώρα που περπατούσε επιστρέφοντας από τη δουλειά της και ότι άρχισε να τη χαϊδεύει. Μετά «δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά σκέφτηκα ξαφνικά ότι θα ήταν αστείο να τη βάλω στα σκουπίδια που βρισκόντουσαν ακριβώς δίπλα μου».
Η γάτα, η οποία ονομάζεται Λόλα, παρέμεινε κλεισμένη στον πλαστικό κάδο απορριμμάτων, στον οποίο την έριξε η Μπέιλ, για περίπου 15 ώρες προτού οι ιδιοκτήτες της Ντάριλ και Στέφανι Μαν μπορέσουν να τη βρουν αφού άκουσαν τα νιαουρίσματά της.
Οι Μαν ανακάλυψαν τι συνέβη στη γάτα τους βλέποντας το βίντεο που είχε τραβήξει μια κάμερα που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι τους και αγανακτισμένοι αποφάσισαν να το μεταδώσουν στο Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...