Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αποκεφαλισμένο ελάφι στην Πάρνηθα

Ένας ταξιτζής, κατήγγειλε ότι βρήκε ένα ελάφι, αποκεφαλισμένο, κοντά στον οικισμό της Βαρυμπόμπης της Αττικής, μέσα στ’ αμπέλια. Το νεκρό ζώο, το οποίο έτρωγαν τα όρνια, όπως περιέγραψε, μέχρι και χθες το απόγευμα βρισκόταν – σε κατάσταση αποσύνθεσης – μέσα σ’ έναν αμπελώνα κοντά στον ιππικό όμιλο της περιοχής μετά το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής. 

Εκεί κοντά βρίσκεται ο σταθμός της Ε.Υ.Δ.Α.Π. επί της οδού Τύμβου Σοφοκλή Όπως κατήγγειλε, τα όρνια που ήταν συγκεντρωμένα εκεί πάνω από το κουφάρι τον παρακίνησαν να πλησιάσει και είδε το ελάφι αποκεφαλισμένο. 

Είναι πολύ πιθανό το ζώο να πλησίασε τους αμπελώνες που βρίσκονται κοντά στον οικισμό για να τραφεί. Οι πυρκαγιές - που κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας το καλοκαίρι του 2007 - στέρησαν και από αυτά τα ζώα μεγάλος μέρος των εκτάσεων, στις οποίες βοσκούσαν τις περισσότερες φορές ανενόχλητα. 

Προφανώς, τα ανθρωπόμορφα κτήνη που το εντόπισαν το σκότωσαν και το αποκεφάλισαν, για να κρατήσουν το κεφάλι ως τρόπαιο…tragasnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...